Inschrijving voor de nieuwsbrief
Beauty in the best of hands

Wij van DR. GRANDEL luisteren goed als het om de wensen van de klanten en consumenten gaat. Wij lopen niet achter kortstondige trends en modeverschijnselen aan maar passen zowel voor de producten als voor de behandelingsconcepten de strategie toe echte innovaties te scheppen die u nergens anders aantreft.

DR. GRANDEL gebruikt bij de formulering van zijn exclusieve preparaten voor gezichts- en lichaamsverzorging bij voorkeur uitgelezen grond- en werkstoffen uit de natuur. Bij de productie worden high tech-procédés toegepast. Het resultaat: buitengewoon effectieve en irritatievrije top-cosmetica, die geen vergelijking hoeft te schuwen. Niet alleen de preparaten van de DR. GRANDEL verzorging worden volgens originele receptuur bij DR. GRANDEL in Augsburg gefabriceerd, ook de belangrijkste, uit de tarwekiem gewonnen inhoudsstoffen zijn uit de eigen fabricage afkomstig.

DR. GRANDEL cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. Door nauwgezette toepassing van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt. Kwaliteit made in Germany.

DR. GRANDEL cosmetica wordt niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen onder consequente samenwerking met toonaangevende dermatologen huidklinisch getest.
 
 
© 2021 Schoonheidssalon Angeline
Powered by Meerdotcom.nl